Creatieve Kerst

Zelfgemaakte kerstdecoraties

Hebt u er al eens over nagedacht hoeveel kerstversieringen u zelf kunt maken? Er zijn bijna geen limieten. Hier hebben we suggesties verzameld voor creatieve kerstversieringen die voor u klaar staan. Om u een beter overzicht te geven, is het allemaal gesorteerd in categorieën die u kunt verkennen en zowel ideeën kunt vinden voor wat u kunt maken als de producten die u nodig hebt om het te maken.

Select a category or see all products below

Producten 1-36 van 475

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15979 Crepe paper poinsettia
  Make your very own crepe paper poinsettia with glitter berries.
 2. Inspiration: v15974 Hanging decorations from scrap pieces of paper
  Make hanging decorations that look like candles from scrap pieces of paper glued around a piece of gold metallic thread.
 3. Inspiration: v15996 Een houten kerstbal met imitatie bladgoud
  Maak deze mooie kerstbal met gipsgaas en imitatie bladgoud. Breng een spitse top aan op de houten kerstbal met gipsgaas, schilder deze met acrylverf en versier deze met imitatie bladgoud. Versier het onderste deel van de houten kerstbal met een Plus Color marker.
 4. Inspiration: v15731 Een adventskrans versierd met natuurlijke materialen en LED-kaarsen
  Maak en een adventskrans door sisalvezels en zachte jeneverbessentakken om een strokrans te binden. Versier de krans verder met kegels, kunstbessen, noten, steranijs en miniatuur kerstmannen. Schuif metalen kandelaars met led-kaarsen in de krans.

Producten 1-36 van 475

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company