Creatieve Kerst

Zelfgemaakte kerstdecoraties

Hebt u er al eens over nagedacht hoeveel kerstversieringen u zelf kunt maken? Er zijn bijna geen limieten. Hier hebben we suggesties verzameld voor creatieve kerstversieringen die voor u klaar staan. Om u een beter overzicht te geven, is het allemaal gesorteerd in categorieën die u kunt verkennen en zowel ideeën kunt vinden voor wat u kunt maken als de producten die u nodig hebt om het te maken.

Producten 1-36 van 52

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16077 Een houten adventskalender
  Maak deze houten adventskalender om af te tellen naar Kerstmis. Verf de houten bomen, vogels etc. met acrylverf, lijm ze op het houten kalenderblok en bedek de basis gedeeltelijk met Sticky Base gemengd met kunstsneeuw.
 2. Inspiration: v15444 Adventskrans met metalen ster, paddenstoelen en andere houten decoraties
  Maak je eigen Advent decoratie met oasis als bodem. Hier zijn een metalen ster, kersttakken, dennenappels, paddenstoelen en andere kleine houten decoraties gebruikt om de Advent decoratie aan te kleden.
 3. Inspiration: v15025 Stolp met gedecoreerde kerstfiguren en veel glitter
  Sfeervol kerstlandschap van houten kerstbomen en andere kerstfiguren onder een stolp. De ondergrond en kerstboom zijn gedecoreerd met glitterlijm waarop kunstsneeuw is gestrooid.
 4. Inspiration: v14748 Ster gemaakt van voorgeknipte papieren zakken met glitter
  Deze ster is gemaakt van zeven, stevige papieren zakken met glitter. Een lichtslinger op batterijen is binnenin geplaatst met de lichtjes in de holle punten van de ster. Een plaatje!

Producten 1-36 van 52

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company