Creatieve Kerst

Zelfgemaakte kerstdecoraties

Hebt u er al eens over nagedacht hoeveel kerstversieringen u zelf kunt maken? Er zijn bijna geen limieten. Hier hebben we suggesties verzameld voor creatieve kerstversieringen die voor u klaar staan. Om u een beter overzicht te geven, is het allemaal gesorteerd in categorieën die u kunt verkennen en zowel ideeën kunt vinden voor wat u kunt maken als de producten die u nodig hebt om het te maken.

27 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v15990 Rozetten van textiel om op te hangen
    Zelfgemaakte rozetten van textiel om op te hangen. Deze zijn ook ideaal als kerstversiering. Maak de rozetten van cirkels uit textiel en opstrijkfolie. Bedek de kartonnen cirkel met textiel en naai vast met hechtsteken met naald en draad. Je hebt geen naaimachine nodig.
  2. Inspiration: v15771 Kerstballen van kruissteekkarton geborduurd met goudgaren
    Borduur mooie uitgestanste kerstballen van Kruissteekkarton. Deze uitgestanste vormen van traditionele kerstdecoraties zijn van dik karton met perforatiegaten voor borduurwerk. U kunt Lurex-garen gebruiken voor het borduren.
  3. Inspiration: v15766 Rozetten van handgeschept papier
    Vouw deze rozetten van handgemaakt papier en decoreer verder met vintage-die-cuts, zelfklevende glitter rozetten en glitterlijm.

27 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company