Zelfgemaakte kerstdecoraties

Zelfgemaakte kabouters

Wilt u ook zelf engelen maken? We hebben veel inspiratie voor engelen en kerstmannen verzameld. En een enorme selectie van spullen die u kunt gebruiken om uw eigen decoratieve elfjes en kerstmannen te maken. Kortom, we hebben geprobeerd het zo grappig en makkelijk mogelijk voor u te maken om te starten.

Zelfgemaakte kabouters
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

Producten 1-36 van 69

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15992 Kerstman van een geschilderde houten stokje
  Maak je eigen houten kerstman van stokken of takken. Dit is een eenvoudig en gezellig familieproject voor jong en oud. Markeer het gezicht, de muts en de baard op de houten stok of tak en beschilder met acrylverf.
 2. Inspiration: v15716 Engel en kerstkabouter van glitter design papier
  Maak deze engel en kerstkabouter van een omgekeerde kegel gevouwen van glitter design papier. Maak de kaboutermuts, das, vleugels en halo van glitter chenille.
 3. Inspiration: v14679 Stervormige kerstkabouter van vilt met glitter
  Het stervormige lijf van deze kerstkabouter is gemaakt van vilt met glitter. Een hoofd is geplaatst op één van de punten van de ster en gedecoreerd met een puntmuts. Klalen zijn op de andere punten geplaatst voor handen en voeten.
 4. Inspiration: v14397 Een kabouter gemaakt van een geverfde en gedecoreerde kegel
  Deze kabouters zijn gemaakt van een kegel van papier-maché die geverfd is en daarna verdeeld is in secties (lichaam, hoofd en muts). De ogen zijn erop getekend. De handen, neus, muts rand en pluim zijn gemodelleerd van Silk Clay die daarna op de kegel gedrukt zijn.

Producten 1-36 van 69

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company