Zelfgemaakte kerstdecoraties

Maken van kerstdecoraties

Heeft u geprobeerd kerstversieringen te maken - en heeft u geen ideeën meer? Wij willen u met veel ideeën helpen. Daarom hebben we veel inspiratie verzameld om u een gezellige tijd te geven om kerstversieringen te maken. En we hebben alles verzameld wat u nodig heeft.

Producten 73-108 van 157

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v13484 Een kerstboom van Design papier op een stok met een voet
  De kerstboom is gemaakt van kleine driehoekige stukken Vivi Gade design papier (de Paris design), bevestigd op een zwart geverfde stok. De stok is in een metalen voet geplaatst. Decoreer de boom punten met een ster, aan elke kant van de stok vastgelijmd.
 2. Inspiration: v13261 Een kegel met sterren van Vivi Gade Design papier

  Deze kegel is gemaakt van Vivi Gade Design paper (Skagen serie). Met behulp van een sjabloon is de kegelvorm inclusief halve sterren overgenomen op het papier. De kegel wordt gesloten door de sterren in elkaar te schuiven.

 3. Inspiration: v13201 Een engel gemaakt van strozijde papier met een wimpel

  De engel is gevouwen van strozijde papier met een katoenbal als hoofd. De ophanglus is gemaakt van katoenkoord en een wimpel is bevestigd voor extra decoratie.

 4. Inspiration: v12714 Vivi Gade Design kegel

  De kegel is m.b.v. een sjabloon geknipt uit Vivi Gade Design papier en karton en daarna gedecoreerd met zelfklevende halve parels, knijpers en uitgestanste vormen van Vivi Gade Design papier.

 5. Inspiration: v12522 3D Star

Producten 73-108 van 157

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company