Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 20% korting op onze grote selectie Plus Color hobbyverf. Vind hier uw kortingscode.
Zelfgemaakte kerstdecoraties

Magische kerstdecoraties

Beleef een magische kerst met deze ideeën voor zelfgemaakte kerstversieringen. Hier worden uw gedachten geleid naar authentieke kerstversieringen gevuld met nostalgie en het gevoel in een vervlogen tijdperk te zijn. De grillige details, sprankelende oppervlakken en antieke figuren verspreiden een magische kerstsfeer in uw huis.

27 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v15990 Rozetten van textiel om op te hangen
    Zelfgemaakte rozetten van textiel om op te hangen. Deze zijn ook ideaal als kerstversiering. Maak de rozetten van cirkels uit textiel en opstrijkfolie. Bedek de kartonnen cirkel met textiel en naai vast met hechtsteken met naald en draad. Je hebt geen naaimachine nodig.
  2. Inspiration: v15771 Kerstballen van kruissteekkarton geborduurd met goudgaren
    Borduur mooie uitgestanste kerstballen van Kruissteekkarton. Deze uitgestanste vormen van traditionele kerstdecoraties zijn van dik karton met perforatiegaten voor borduurwerk. U kunt Lurex-garen gebruiken voor het borduren.
  3. Inspiration: v15805 Cadeaus inpakken met kerstdecoraties
    Voeg net dat beetje extra toe aan de kerstcadeaus met extra versieringen. Hier hebben we verschillende cadeaulabels gebruikt, kleine kerstbomen, tweedelige kerstballen en rozetten gevouwen van inpakpapier.

27 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company