Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 20% korting op onze grote selectie Plus Color hobbyverf. Vind hier uw kortingscode.
Zelfgemaakte kerstdecoraties

Klassieke kerstdecoraties

Bent u dol op decoreren met klassieke kerstfiguren en kleuren zoals rood, wit en goud? Dan zijn onze ideeën voor traditionele en klassieke kerstversieringen iets voor u. Met materialen als bijvoorbeeld garen en vilt kunt u elfjes, engelen en muizen maken, dingen die het goede oude gevoel van Kerstmis uitstralen. Je kunt ook prachtige kerstversieringen maken, die overal vreugde zullen verspreiden. Alles bij elkaar gehouden door traditionele kerstkleuren.

33 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15994 Een gevlochten kerstster met een rozenknop
  Vlecht papieren sterren met rozenknoppen in verschillende maten, afhankelijk van de breedte van de papieren sterstroken. Begin met het weven van de kerstster volgens stappen 10-12 op de verpakking. Maak een rozenknop in het midden van de ster door alle vier de uiteinden van de papieren sterstrook te verzamelen en ze in de vorm van een roos te draaien. Steek de uiteinden van de papieren sterstippen één voor één in de onderkant van de ster en knip ze af.
 2. Inspiration: v15743 Slinger gemaakt van genaaldvilte paddenstoelen
  Maak een slinger van kleine genaaldvilte paddenstoelen. Gebruik gekaarde wol om de paddenstoelen te naaldvilten met een viltnaald. De paddenstoelen zijn gehangen aan een lang stuk Fantasia acrylgaren.
 3. Inspiration: v15740 Kerstmuis van vilt met cadeau
  Maak deze kerstmuis van vilt. Gebruik gebreide tube voor zijn das. Plaats een cadeau tussen zijn armen.
 4. Inspiration: v15737 Kerstcadeau gedecoreerd met mini kerstboom op knijper
  Versier een ingepakt kerstcadeau met lametta, een cadeaulabel en een mini kerstboompje op een goudkleurige metalen knijper.

33 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company