Zelfgemaakte kerstdecoraties

Kerstdecoraties met Sjablonen

Hier vindt u een grote selectie sjablonen voor een gezellige dag kerstdecoraties maken met zowel kinderen als volwassenen. De sjablonen zijn zo ontwikkeld dat iedereen, ongeacht leeftijd, ze kan gebruiken. U heeft niet meer nodig dan een schaar, papier en lijmstiften om met de sjablonen aan de slag te gaan.

Kerstdecoraties met Sjablonen
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

Producten 1-36 van 45

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15978 Crêpepapier maretak
  Deze maretak van crêpepapier is gemaakt met glitterbessen en is verzameld met een rood glitterlint vastgebonden in een strik.
 2. Inspiration: v15546 Engelen gemaakt met een vouw techniek
  Maak deze mooie engelen door met behulp van de sjabloon een cirkel van designpapier te knippen en deze vervolgens in plooien te vouwen. Maak de vleugels van een gevouwen cake servet dat op de achterkant van het lichaam van de engel is gelijmd.
 3. Inspiration: v14998 Gevlochten hart met pooldieren
  Print het sjabloon uit en neem over op glanzend papier en glitter papier. Bevestig de stickers voor ogen, neus en wangen om de dieren een schattig gezicht te geven. Vlecht de mandjes op dezelfde manier als harten.
 4. Inspiration: v14752 Papieren kerstdecoraties met glitter
  Deze papieren kerstdecoraties zijn gemaakt van papier en karton met en zonder glitter, afkomstig uit de Kerst Hobbybox. Kleine figuren gemaakt van Foam met glitter en gedecoreerd met zelfklevende strasstenen zijn aangebracht om de decoraties helemaal af te maken.

Producten 1-36 van 45

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company