Zelfgemaakte kerstdecoraties

Kerstdecoraties met Foam Clay en Silk Clay

Foam Clay en Silk Clay zijn enorm populair om te modelleren en super makkelijk te gebruiken voor zelfgemaakte kerstdecoraties. Foam Clay en Silk Clay zijn gemakkelijk te kneden, zodat je vormen kunt maken zoals elfjes, engelen, sterren, kerstbomen en nog veel meer. Hieronder kunt u inspiratie opdoen voor kerstdecoraties veel ideeën met Foam Clay en Silk Clay in kerstkleuren.

Kerstdecoraties met Foam Clay en Silk Clay
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

Producten 1-36 van 70

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15718 Kerstdecoraties gemaakt van cakeservetten
  Maak je eigen engelen, kerstbomen en sneeuwvlokrozetten. Knip de cakeservetten bij en creëer verschillende vormen om op te hangen of voor tafeldecoratie.
 2. Inspiration: v15434 Deco bal met pooldieren als sneeuwbal
  Maak een miniatuur winter wonderland met een ijsbeer, pinguïn en sneeuwpop van Foam Clay en Silk Clay. De kleine figuren zijn geplaatst in een transparante deco bal. Het geheel is geplaatst op een standaard van karton zodat het geheel lijkt op een sneeuwbol.
 3. Inspiration: v15022 Miniatuur kerstwereld met adventkaars
  Een adventskaars is omringd door een miniatuurwereld geboetseerd van Foam Clay. Kleine kerstbomen en -figuren worden gebruikt voor verdere decoratie en creëren een gezellige sfeer.
 4. Inspiration: v14334 Pompom kabouter met Silk Clay, chenille en kralen
  Het lijf en de armen en benen van deze kabouter zijn gemaakt van acrylgaren en chenille. De handen en voeten zijn geboetseerd van Silk Clay. Ook de kleine styropor bal voor het hoofd is bekleed met Silk Clay. Kralen zijn geregen op chenille om de armen en benen meer substantie te geven.

Producten 1-36 van 70

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company