Zelfgemaakte kerstdecoraties

Kerstballen

Bent u ooit creatief geweest met kerstballen? Kerstballen kunnen de boom versieren of schalen decoreren en nog veel meer. Niet te vergeten alle verschillende soorten kerstballen die er bestaan. Deze pagina is geheel gewijd aan kerstballen in diverse vormen en maten.

Producten 1-36 van 41

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15968 Sneeuwbol met een engel gemaakt van Fimo
  Maak je eigen sneeuwbol met een engel geboetseerd van Fimo als cadeau of kerstversiering. Modelleer de engel van Fimo, zet hem in elkaar, en bak hem in de oven. Lijm de engel na het bakken (en afkoelen) aan de binnenkant van het deksel van de sneeuwbol.
 2. Inspiration: v15742 Genaaldvilte kerstballen van styropor met gouddraad
  Maak deze kerstballen door gekaarde wol te naaldvilten op styropor ballen. Maak van gouddraad een decoratief patroon op de ballen en gebruik ook gouddraad voor het ophangen van de ballen.
 3. Inspiration: v14665 Kerstboom van witte klei onder hangende stolp
  Deze kerstboom van witte klei is gehangen in een glazen stolp. Het koord is gedecoreerd met houten kralen en een kleine metalen ster.
 4. Inspiration: v14405 Een transparante decoratie met een tekening en glitter
  Deze tweedelige, transparante, plastic, hangende decoraties (bollen en harten) zijn gedecoreerd aan de binnenkant met glitter op een van de twee helften. Ze zijn elk in elkaar gezet met een tekening binnenin die gemaakt is op het bijgeleverd stuk karton.

Producten 1-36 van 41

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company