Zelfgemaakte kerstdecoraties

Hangende decoraties voor Kerst

Mooie kersthanger kan zowel voor ramen, buiten als aan de kerstboom worden gebruikt. We hebben een aantal ideeën verzameld voor zelfgemaakte kersthangers die je kunt gebruiken als inspiratie voor zelfgemaakte kerstversieringen. Hier vind je o.a. Kersthangers zoals sterren, kerstballen, kerstbomen, bokken en engelen. Allemaal om op te hangen.

Hangende decoraties voor Kerst
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

Producten 1-36 van 187

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15978 Crêpepapier maretak
  Deze maretak van crêpepapier is gemaakt met glitterbessen en is verzameld met een rood glitterlint vastgebonden in een strik.
 2. Inspiration: v15996 Een houten kerstbal met imitatie bladgoud
  Maak deze mooie kerstbal met gipsgaas en imitatie bladgoud. Breng een spitse top aan op de houten kerstbal met gipsgaas, schilder deze met acrylverf en versier deze met imitatie bladgoud. Versier het onderste deel van de houten kerstbal met een Plus Color marker.
 3. Inspiration: v15726 Kersthuisjes van papier-maché om op te hangen gedecoreerd met Foam Clay
  Versier deze huizen van papier-maché om op te hangen met Plus Color acrylverf. Eenmaal droog, versier ze verder met Silk Clay, gemodelleerd en direct op de huizen bevestigd.
 4. Inspiration: v15769 Houten figuren op knijpers met Art Metal verf en deco-folie
  Verf deze houten kerstfiguren met Art Metal verf en versier ze verder met deco folie details bevestigd met dubbelzijdig klevend power tape en Dodz zelfklevende stippen. Werk af door een decoratieve metalen clip aan de onderkant van de versierde figuur te bevestigen met een lijmpistool. De houten figuur kan nu op de kerstboom geklikt worden of gebruikt worden als decoratie op kerstcadeautjes.

Producten 1-36 van 187

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company