Zelfgemaakte kerstdecoraties

Hangende decoraties voor Kerst

Mooie kersthanger kan zowel voor ramen, buiten als aan de kerstboom worden gebruikt. We hebben een aantal ideeën verzameld voor zelfgemaakte kersthangers die je kunt gebruiken als inspiratie voor zelfgemaakte kerstversieringen. Hier vind je o.a. Kersthangers zoals sterren, kerstballen, kerstbomen, bokken en engelen. Allemaal om op te hangen.

Producten 1-36 van 185

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15990 Rozetten van textiel om op te hangen
  Zelfgemaakte rozetten van textiel om op te hangen. Deze zijn ook ideaal als kerstversiering. Maak de rozetten van cirkels uit textiel en opstrijkfolie. Bedek de kartonnen cirkel met textiel en naai vast met hechtsteken met naald en draad. Je hebt geen naaimachine nodig.
 2. Inspiration: v15767 Glanzende ster hangende decoraties gemaakt van Sticky Base en glitter
  Maak een hangende ster van Sticky Base gemengd met glitter kunstsneeuw in verschillende varianten. Vorm de ster in een uitsteker en laat drogen.
 3. Inspiration: v15744 Naaldvilt een engel op een styropor ei
  Maak deze engel door gekaarde wol te naaldvilten op een styropor ei. De engel is verder gedecoreerd met rocailles en een stuk katoenkoord is gebruikt voor het ophangen.
 4. Inspiration: v15727 Kersthuisjes om op te hangen versierd met metallic verf en glitter
  Versier deze huizen van papier-maché met Art Metal-verf, schuimrubber en glitterlijm. De huizen krijgen een glanzend metalen oppervlak dat lijkt op vintage kerstballen.

Producten 1-36 van 185

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company