Zelfgemaakte kerstdecoraties

Elfen- of kabouterlandschap

Met een klein elfen- of kabouterlandschap kun je de elfen in huis halen en extra kerstsfeer, magie en gezelligheid creëren. Een hit bij de kinderen, die dol zijn op de kleine wezens - vooral als ze plezier maken met plagen. Hier vindt u zowel ideeën voor de populaire elfendeur als voor gezellige elflandschappen, die bijvoorbeeld het kader kunnen vormen voor dagelijkse elfen- of kabouterplagerijen en verhalen voor het plezier van de kinderen.

Elfen- of kabouterlandschap
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v15972 A Christmas train from milk/juice cartons and recycled cardboard
    Make your own Christmas train from empty milk/juice cartons and recycled cardboard. It's easy to get started with this idea where older and young children can participate. Paint the train with Plus Color paint and decorate further with Plus Color markers. Finish by connecting the locomotive and the carriages with string. Use the train for Christmas decoration on the dining table or in the children's room.
  2. Inspiration: v15024 Kerstkabouter deur met omheining en brievenbus
    De deur, kerstkabouter, omheining en brievenbus zijn geverfd met Plus Color Acrylverf. De muts van de kerstkabouter is gemaakt van vilt. Kleine cadeautjes liggen voor de deur. Een kerstkrans van chenille hangt op de deur. De deur kan met zelfklevende dots tegen de muur bevestigd worden, net boven de plint.

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company