Zelfgemaakte kerstdecoraties

Angels and reindeer

Angels and reindeer are figures which add to the magic of Christmas. Have fun making your own with our ideas with guides.


When you are done, you can use the figures as decorations in your windowsill, as part of a Christmas landscape.


Producten 1-36 van 44

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15744 Naaldvilt een engel op een styropor ei
  Maak deze engel door gekaarde wol te naaldvilten op een styropor ei. De engel is verder gedecoreerd met rocailles en een stuk katoenkoord is gebruikt voor het ophangen.
 2. Inspiration: v14335 Een pompom engel met Silk Clay en chenille
  De lijven van deze engelen zijn gemaakt van pompoms. Armen en benen zijn gemaakt van acryl garen en chenille. Handen en voeten zijn geboetseerd van Silk Clay. Voor het hoofd is een kleine styropor bal gebruikt, bekleed met Silk Clay. De vleugels en halo zijn gemaakt van chenille.
 3. Inspiration: v14406 Een geverfde en gedecoreerde kartonnen engel
  Deze engel gemaakt van uitgestansd karton is gedecoreerd met Colortime stiften naar uw eigen fantasie en daarna in elkaar gezet. Het is verder gedecoreerd met pailletten en een uitgeknipte, vastgelijmde foto.
 4. Inspiration: v13187 Een kerstkaart met een aquarel engel

  Voor het tekenen van de engel is een sjabloon gebruikt. De engel is ingekleurd met Neocolor 2 water oplosbaar waskrijt van Caran d'Ache. met een penseel is water is over de kleuren gestreken om de kleuren te laten samenvloeien.

Producten 1-36 van 44

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company