Zelfgemaakte kerstdecoraties

Angels and reindeer

Angels and reindeer are figures which add to the magic of Christmas. Have fun making your own with our ideas with guides.


When you are done, you can use the figures as decorations in your windowsill, as part of a Christmas landscape.


Producten 1-36 van 69

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16211 Charming Christmas decorations made from corks
  Re-using items makes sense and can easily be used for something creative! Save your corks and transform them into adorable little Christmas figures in beautiful colours. Ideal for hanging on the Christmas tree or in the window.
 2. Inspiration: v15549 Engelen gemaakt van dennenappels
  Deze engelen zijn gemaakt van een dennenappels en grote houten kralen voor de hoofden. De haren zijn gemaakt van natuurlijk hennep en de vleugels zijn textiel vleugels ook van natuurlijk hennep. Alle onderdelen zijn aan elkaar gelijmd met een lijmpistool.
 3. Inspiration: v14772 Styropor engel gedecoreerd met Foam Clay en Silk Clay
  Deze engel is gemaakt van een ovale, platte styropor ufo. De haren en kleed zijn gemaakt van Foam Clay. Het gezicht, handen en hart zijn gemaakt van Silk Clay. Wit dons is gebruikt voor de vleugels en zilver chenille voor de halo.
 4. Inspiration: v14565 Rendier van Silk Clay en lange poten van Chenille
  Deze twee rendieren met mutsen, neuzen en hoeven zijn geboetseerd van Silk Clay. Chenille, gedecoreerd met Nabbi strijkkralen, is gebruikt voor de lange poten en ook voor de decoratieve rand langs de muts. Alle onderdelen zijn in de Silk Clay gestoken.

Producten 1-36 van 69

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company