Kerstcadeaus, adventkalender en cadeauverpakkingen

Zelfgemaakte kerstcadeautjes van volwassenen

Een persoonlijk en zelfgemaakt cadeau ondersteunt de echte uitdrukking: "het is de gedachte die telt". We hebben een aantal inspirerende artikelen en ideeën voor u verzameld om zelf kerstcadeaus te maken. Hier vindt u creatieve ideeën waarmee u gepersonaliseerde kerstcadeaus voor volwassenen kunt maken, of het nu voor uw moeder, vader, zus, tante of iemand anders is.

33 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v14656 Kussenhoes gedecoreerd met Art Metal met behulp van een sjabloon
  Deze kussenhoezen zijn gemaakt van 100% katoen en gedecoreerd met behulp van een sjabloon. Eén kussenhoes is gedecoreerd met Art Metal goudverf en de andere met Textile Solid textielverf.
 2. Inspiration: v13943 Een gebreid baby dekentje
  Een kleine deken gebreid van zachte garen in afwisselende vierkanten van gewone en averecht steken. Print het patroon die beschikbaar is als apart aangehecht PDF-bestand voor dit idee.
 3. Inspiration: v14000 Deurhanger van vilt met vlinderstrik

  Deze deurhanger is gedecoreerd als de voorkant van een overhemd. Bovenaan is een stoffen vlinderstrik bevestigd met dubbelzijdig klevend folie en knopen bevestigd met lijm. Een cadeaulabel is bovenin om het gat geknoopt.

 4. Inspiration: v12817 Huisjes gemaakt van houten strips

  Monteer strips van hout met houtlijm op elkaar om een ​​blok te maken. Zaag in de vorm van een huis. Verf daarna met schoolbordverf.

33 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company