Kerstcadeaus, adventkalender en cadeauverpakkingen

Zelfgemaakte kerstcadeautjes van volwassenen

Een persoonlijk en zelfgemaakt cadeau ondersteunt de echte uitdrukking: "het is de gedachte die telt". We hebben een aantal inspirerende artikelen en ideeën voor u verzameld om zelf kerstcadeaus te maken. Hier vindt u creatieve ideeën waarmee u gepersonaliseerde kerstcadeaus voor volwassenen kunt maken, of het nu voor uw moeder, vader, zus, tante of iemand anders is.

Producten 37-72 van 84

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v14140 Decoraties van beton deco

  Deze decoraties voor home deco zijn gegoten van Beton deco. U kunt allerlei vormen gebruiken als mal, in dit voorbeeld is een papier-maché letter gebruikt als mal.

 2. Inspiration: v13996 Papier-maché dieren met decoupage
  Deze papier-maché dieren zijn gedecoreerd met decoupage papier dat is aangebracht met glossy decoupage lijmlak. Voor meer info over decoupage bekijk de Hobbytechniekles over Decoupage; idee 20001.
 3. Inspiration: v13559 Een mand voor paaseieren van imitatiestof

  Deze mand of tas gemaakt van imitatiestof kan gebruikt worden voor eieren of voor broodjes. De mand is gedecoreerd met natuurlijk hennep koord.

 4. Inspiration: v12982 Een gehaakte ketting van sieradenkoord met silicone stopringen.

  Deze ketting is gehaakt van sieradenkoord met siliconen stopringen, willekeurig op het koord geregen. Vijf gehaakte stukken koord zijn gebruikt voor deze ketting. De vijf kettingen worden samengevoegd tot één ketting in een magnetische sluiting.

Producten 37-72 van 84

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company