Creatieve Kerst

Kerst nieuws

Als u op zoek bent naar nieuwe inspiratie voor zelfgemaakte kerstversiering, dan bent u op de juiste plek beland. Hier vindt u het kerstnieuws van dit jaar voor kinderen en volwassenen. De site staat vol met nieuwe spannende kerstprojecten om kerstversieringen te maken met producten zoals crêpepapier, materialen uit de natuur of misschien de nieuwe freubelster van dit jaar te proberen.

Select a category or see all products below

21 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v15995 Een origami kerstbal gevouwen van origamipapier
    Vouw je eigen kerstballen van origamipapier. Gebruik de origami-techniek en vouw een kerstbal van 12 stukjes papier en zet deze zonder lijm in elkaar. Vouw alle stukjes papier identiek en voeg samen tot een kerstbal. Bevestig een touwtje aan een van de verbindingen om de kerstbal op te hangen, voordat de montage voltooid is.
  2. Inspiration: v15986 Een macramé kerstbal
    Maak je eigen macramé kerstbal met macramé koord met slechts één type macramé knoop (weitasknoop) waarvoor geen speciale expertise in de kunst van het macramé knopen vereist is. Voor één kerstbal heb 650 cm macramé koord nodig. Het duurt maximaal een uur om de kerstbal te knopen.
  3. Inspiration: v15974 Hanging decorations from scrap pieces of paper
    Make hanging decorations that look like candles from scrap pieces of paper glued around a piece of gold metallic thread.

21 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company