Creatieve Kerst

Kerst nieuws

Als u op zoek bent naar nieuwe inspiratie voor zelfgemaakte kerstversiering, dan bent u op de juiste plek beland. Hier vindt u het kerstnieuws van dit jaar voor kinderen en volwassenen. De site staat vol met nieuwe spannende kerstprojecten om kerstversieringen te maken met producten zoals crêpepapier, materialen uit de natuur of misschien de nieuwe freubelster van dit jaar te proberen.

Select a category or see all products below

35 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16077 Een houten adventskalender
  Maak deze houten adventskalender om af te tellen naar Kerstmis. Verf de houten bomen, vogels etc. met acrylverf, lijm ze op het houten kalenderblok en bedek de basis gedeeltelijk met Sticky Base gemengd met kunstsneeuw.
 2. Inspiration: v15980 Nieuwsgierige kabouters van papier-machépulp
  Maak deze nieuwsgierige kabouters door een kegel van papier-maché te bedekken met papier-papier-machépulp en deze vervolgens te decoreren met hobbyverf.
 3. Inspiration: v15967 Een sneeuwbol met een tekening en glitter
  Maak je eigen sneeuwbol met een zelfgemaakte tekening en glitter als cadeau-idee of kerstversiering. Teken en kleur een ontwerp op krimpfolie, krimp het in de oven en lijm het aan de binnenkant van het deksel van de sneeuwbol. Vul de sneeuwbol met water en voeg glitter toe.
 4. Inspiration: v15966 Sneeuwbollen met kerstfiguren gemaakt van Nabbi strijkkralen
  Maak je eigen sneeuwbol met kerstfiguren gemaakt van Nabbi strijkkralen. Maak een kerstboom, een sneeuwpop, een rendier of de kerstman en plaats je gekozen figuur in de sneeuwbol. Vul het met glitter en schroef het deksel er weer stevig op.

35 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company