Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

Select a category or see all products below

Producten 1-36 van 1249

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15944 Tingere con lo spago
  Make beautiful designs with tie-dye on fabric. Fold the 100% cotton tea towel and wrap string around it. Dye with fabric dye to create unique patterns.
 2. Inspiration: v14195 Schilderijen met vastgelijmde Glass Gems stenen op canvas
  Deze schilderijen op canvas zijn gemaakt naar uw fantasie met gebruik van Art School acrylverf. Als het droog is, worden Glass Gems stenen – als onderdeel van de ontwerpen – vastgelijmd.
 3. Inspiration: v15934 Een hoofd van papier-maché gedecoreerd met verf
  Maak een 3D-portret door een ballon op een kartonnen koker te bevestigen die is bedekt met duct tape. Bedek de ballon en de koker met papier-maché pulp. Als het droog is, schilder je het hoofd met hobbyverf; bijv. Plus Color Acrylverf.
 4. Inspiration: v14995 Sneeuwvlokken van Nabbi strijkkralen
  Deze sneeuwvlokken zijn gemaakt van Nabbi Strijkkralen. Plaats de strijkkralen op een onderplaat volgens het patroon. Strijk de kralen aan elkaar met een strijkijzer. Plaats tussen strijkkrijzer en kralen een stuk bakpapier. Hang de sneeuwvlokken op aan een stuk koord of bevestig op het raam met foam pads.

Producten 1-36 van 1249

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company