Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

Selecteer een categorie of bekijk alle producten hieronder

Producten 1-36 van 947

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Een gehaakte donut sleutelhanger
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v16215
  Een gehaakte donut sleutelhanger
  Haak je eigen donut en gebruik hem in de speelkeuken of als decoratieve hanger aan een sleutelhanger voor een rugzak of handtas. Haak de donut in een lichtbeige/zandkleur en haak het glazuur in de door jou gekozen kleur. Werk af door sprinkels op het glazuur te borduren. Houd er rekening mee dat de afgewerkte donut ongeveer 7cm in doorsnee meet.
 2. Een doos met een gepersonaliseerd deksel
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v16207
  Een doos met een gepersonaliseerd deksel
  Deze kleine dozen zijn perfect voor het opbergen van de leuke schatten die de kinderen vinden tijdens hun uitstapjes naar het bos of op het strand. Het gepersonaliseerde deksel maakt het de eigen schatkist van de kinderen.
 3. Mooie gevlochten armband van satijnkoord
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v16128
  Mooie gevlochten armband van satijnkoord
  Met deze vlechttechniek (macramé) kunnen zowel jonge als oudere kinderen mooie armbanden maken voor zichzelf of voor een speciaal iemand. Macramé is altijd een leuke en populaire bezigheid. Terwijl kinderen het vaak leuk vinden om sieraden te maken, versterken ze ook hun fijne motoriek en concentratie.
 4. Een waterfles gedecoreerd met glas- en porseleinstiften
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v15969
  Een waterfles gedecoreerd met glas- en porseleinstiften
  Personaliseer je eigen glazen waterfles met glas- en porseleinstiften. Zet de fles 40 minuten in de oven op 230℃. Nu is de waterfles vaatwasmachinebestendig op een lage temperatuur.

Producten 1-36 van 947

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company