Halloween Uitverkoop! Gebruik de code: HALLOWEEN25 om 25% te besparen op ons gehele Halloween assortiment. Geldig t/m 31/10/2021

Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

Bezig met laden...

Select a category or see all products below

Producten 1-36 van 673

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v13985 Uilen van vilt

  Uilen met ogen en snavel gemaakt van vilt. Op de voorkant is een decoratief patroon gestempeld met textielverf. Aan de zijkanten zijn decoratieve linten meegenaaid voor de veren. Voor de vulling is polyester vulling gebruikt en plastic balletjes.

 2. Inspiration: v10572 Styropor giraf

  Een giraf gemaakt van geverfde katoenballen op elkaar gelijmd met Dana Super Hobby lijm. Bekijk ideenummer 1167 voor meer dieren en instructies.

 3. Inspiration: v15075 Bladmetaal op papier-maché
  Goudkleurig imitatie bladmetaal blad geeft een prachtig effect op papier-maché artikelen. Maak een zelfklevend oppervlak op het product (met Fix Glue), plaats het blad met het imitatie bladmetaal erop en wrijf overtollig blad van imitatie bladmetaal van goud weg.
 4. Inspiration: v15262 Planeten van Silk Clay en Pearl Clay
  Styropor ballen in verschillende afmetingen zijn bekleed met Silk Clay. Blauwe Pearl Clay is toegevoegd voor een extra effect.

Producten 1-36 van 673

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company