Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

Select a category or see all products below

Producten 1-36 van 152

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v1463 Elfen van Nabbi Strijkkralen
  Deze schattige Kerstelfen zijn gemakkelijk te maken. Rijg midi Nabbi strijkkralen op een stuk chenille draad en lijm deze in een poly gezicht. Vorm vervolgens het lijf, de voeten, handen en hoofd van Silk Clay.
 2. Inspiration: v13015 Stenen en Silk Clay

  Ronde stenen van verschillende soorten zijn gedecoreerd met glas en porselein markers. De kalkstenen stenen zijn aan elkaar bevestigd met Silk Clay, terwijl de harde stenen (behalve vuursteen) zijn gelijmd met montagekit.

 3. Inspiration: v13287 Lichtgevende spoken van Silk Clay

  Deze geesten zijn gemaakt van witte en zwarte Silk Clay. De Silk Clay is aangebracht op een ovale vorm van styropor. De spoken worden vervolgens bevestigd op een zwart geverfde stok met een voet. Daarna worden de spoken geverfd met lichtgevende verf.

 4. Inspiration: v1689 Robot Figuren

  Metalen schuursponsen. Silk Clay, Bonsai Wire, spijkers, schroeven en andere kleine delen vormen de basis in deze grappige en bijna gratis creatieve activiteit.

Producten 1-36 van 152

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company