Black Week: Bespaar tot 80%* op een grote selectie knutselartikelen - ALLEEN zolang de voorraad strekt. Alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Vind hier de aanbiedingen.

Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

19 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v10369 Kerstfiguren op ijsstokjes

    Rendieren, engelen en kerstkabouters gemaakt van platte styropor vormen en grote ijsstokjes. De styropor vormen zijn geverfd met Plus Color acrylverf, grappige wiebelogen zijn in de styropor geduwd. Het gewei van het rendier, de halo van de engel en het lijf van de kerstkabouter zijn geknipt uit pailletten folie en vilt.

  2. Inspiration: v13376 Kerstdecoraties gemaakt van ijsstokjes

    Deze houten kerstfiguren zijn gemaakt van ijsstokjes. De ijsstokjes zijn gedecoreerd met Colortime waskrijt en Colortime stiften. Vervolgens zijn de stokjes extra gedecoreerd met zelfklevende strasstenen en met lijm bevestigde pailletten, chenilledraad en vilt.

  3. Inspiration: v11658 Windgong
  4. Inspiration: v15402 Kabouterdeur van ijsstokjes en touwladder
    Maak zelf een kabouterdeur van ijsstokjes met een vilten kerstsok voor een brievenbus. Maak een touwladder van ronde stokken en katoenkoord zodat de kabouter naar zijn deur kan klimmen.

19 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company