Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

28 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v13225 Een Japanse lantaarn van ijsstokjes

  Deze vierkante lantaarn voor waxinelichtjes met verspringende latten, is gemaakt van ijsstokjes die aan elkaar zijn gelijmd. De binnenkant van de lantaarn is bekleed met doorzichtig papier waardoor een zacht licht ontstaat wanneer de lantaarn brandt.

 2. Inspiration: v13224 Een lantaarn met silhouet effect van ijsstokjes

  De vierkante lantaarn is gemaakt van ijsstokjes, die aan elkaar zijn gelijmd. Transparant papier wordt op de vier zijden van de lantaarn bevestigd. Houtfineer rendieren worden gelijmd op gehalveerde houten kralen en gehecht aan de basis van de lantaarn. Dit geeft een dansend silhouet wanneer het waxinelichtje brandt.

 3. Inspiration: v10135 Persoonlijke cadeaus om zelf te maken

  Geverfd met Plus Color acrylverf en gedecoreerd met servetten en grappige houten stickers. Geverfde ijsstokjes zijn geknipt met een schaar voor het dak, hek en het raam.

 4. Inspiration: v11658 Windgong
 5. Inspiration: v15402 Kabouterdeur van ijsstokjes en touwladder
  Maak zelf een kabouterdeur van ijsstokjes met een vilten kerstsok voor een brievenbus. Maak een touwladder van ronde stokken en katoenkoord zodat de kabouter naar zijn deur kan klimmen.

28 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company