Black Week: Bespaar tot 80%* op een grote selectie knutselartikelen - ALLEEN zolang de voorraad strekt. Alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Vind hier de aanbiedingen.

Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

Select a category or see all products below

Producten 1-36 van 54

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15976 3D Christmas baubles made from handmade paper
  Make a 3D Christmas bauble by cutting out five identical shapes from a template. Sew them together laid on top of each other using a sewing machine. Secure the ends by tying a knot at each end. Unfold the Christmas bauble from the centre. You may decorate the bauble with glitter glue on the edges.
 2. Inspiration: v13123 Kerstdecoraties van foam met kralen

  Het rendier, de engel en het varken zijn geknipt uit twee verschillende soorten foam: zelfklevend en glitter. Decoratieve glitter banen zijn gemaakt door dubbelzijdig zelfklevend tape op het foam te bevestigen en te bestrooien met glitter.

 3. Inspiration: v12316 Canvas voetballers
  Deze poppen zijn gemaakt met behulp van een sjabloon. De vormen zijn uitgeknipt uit canvas en Eva Foam dat op elkaar is gelijmd. De poppen zijn geschilderd met Plus Color Acrylverf op het canvas. Zet de voetballer in elkaar met splitpennen.
 4. Inspiration: v12881 Dinosaurus in Passepartout lijst

  Een dinosaurus is getekend op dik papier met behulp van een sjabloon en beschilderd met A-color glitter acrylverf. Een stuk ColorBar karton is op de passepartout lijst gelijmd en daarop is de uitgeknipte dinosaurus bevestigd.

Producten 1-36 van 54

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company