Halloween Uitverkoop! Gebruik de code: HALLOWEEN25 om 25% te besparen op ons gehele Halloween assortiment. Geldig t/m 31/10/2021

Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

Bezig met laden...

Producten 1-36 van 151

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v13907 Harten van papieren vlechtstroken

  Elke hangende decoratie is gemaakt van papieren vlechtstroken die in een hartvorm gevouwen zijn en vervolgens aan elkaar geniet.

 2. Inspiration: v13843 Een kerstboom van karton gedecoreerd met tissuepapier

  Een die-cut kerstboom van stevig, wit karton is bedekt met groen tissuepapier voor de takken. en kleine stukken tissuepapier in verschillende kleuren zijn tot ballen verfrommeld voor de decoratieve kerstballen.

 3. Inspiration: v14051 Een zwart canvas gedecoreerd met masking tape

  De omtrek van de hand is gemaakt met een Poster Hobby Marker. De hand is geverfd met Plus Color acrylverf. Vervolgens is de hand gedecoreerd met kleine stukjes masking tape. Een laag vernis is aangebracht voor de duurzaamheid.

 4. Inspiration: v11903 Window Decorations
  These birds are cut out from Vivi Gade design paper (the London series) using a template. They are attached to a sequin ribbon and decorated with an acrylic prism and checked ribbon.

Producten 1-36 van 151

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company