Black Week: Bespaar tot 80%* op een grote selectie knutselartikelen - ALLEEN zolang de voorraad strekt. Alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Vind hier de aanbiedingen.

Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

Producten 1-36 van 118

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15539 3D afbeeldingen met String Art
  Deze afbeeldingen zijn gemaakt door garen rond spelden te wikkelen die op een stuk dik Foam zijn gestoken. Extra leuk wordt het String Art kunstwerk door er Nabbi strijkkralen en andere decoraties in te verwerken.
 2. Inspiration: v13985 Uilen van vilt

  Uilen met ogen en snavel gemaakt van vilt. Op de voorkant is een decoratief patroon gestempeld met textielverf. Aan de zijkanten zijn decoratieve linten meegenaaid voor de veren. Voor de vulling is polyester vulling gebruikt en plastic balletjes.

 3. Inspiration: v16207 A box with a personalized lid
  These small boxes are perfect for storing the fun treasures that the children find on their trips to the forest or on the beach. The personalized lid makes it the children's very own treasure box.
 4. Inspiration: v14197 Houten kaarshouders met glas mozaïek
  Deze kaarshouders in verschillende hoogten zijn wit geverfd. Eenmaal droog, zijn ze gedecoreerd met fragmenten glas mozaïek die vastgelijmd zijn. Details zijn gemaakt met dekkende glas- en porseleinstiften.
  Geen voorraad meer

Producten 1-36 van 118

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company