Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

Producten 1-36 van 97

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15885 Een vaas van een glazen fles gedecoreerd met papier-maché
  Maak vazen van glazen flessen bedekt met papier-maché pulp. Pulp is een papier-lijmmengsel dat alleen met water gemengd hoeft te worden om papier-maché te maken. Gebruik de papier-maché-pulp precies zoals het is (de kleur is gebroken wit) of meng een kleine hoeveelheid acrylverf door het papier-maché-mengsel om het te kleuren.
 2. Inspiration: v14477 3D portret van Silk Clay op onderzetter
  Een onderzetter is aan beide kanten geverfd met Plus Color acrylverf. Na het drogen zijn hoofd, handen en voeten direct op de onderzetter geboetseerd. De handen/voeten zijn zo aangebracht dat de onderzetter kan blijven staan. Een naam is op het portret geschreven met een Uni Posca marker.
 3. Inspiration: v13577 Een geverfd vogel voederhuisje met speels patroon

  Dit vogelhuis met horizontale pen om appels of vetbollen voor vogels aan te hangen, is geverfd met Plus Color acrylverf. Na het drogen is een decoratiefpatroon aangebracht met Uni Posca stiften.

 4. Inspiration: v12435 Découpage op glas

  Strozijdepapier is gescheurd in stroken en gelijmd op waxinelichten met découpage laklijm voor glas. De decoraties zijn geknipt uit glanzend goud papier en tot slot gelijmd op het glas.

Producten 1-36 van 97

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company