Black Week: Bespaar tot 80%* op een grote selectie knutselartikelen - ALLEEN zolang de voorraad strekt. Alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Vind hier de aanbiedingen.

Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

Producten 73-108 van 267

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v14845 Een sprookjeswereld van hout en Foam Clay
  Deze MDF houten figuren van een fee, eenhoorn en regenboog, met zwart foam rubberen randen, zijn gedecoreerd met Foam Clay en strasstenen.
 2. Inspiration: v10524 Cernit
 3. Inspiration: v14334 Pompom kabouter met Silk Clay, chenille en kralen
  Het lijf en de armen en benen van deze kabouter zijn gemaakt van acrylgaren en chenille. De handen en voeten zijn geboetseerd van Silk Clay. Ook de kleine styropor bal voor het hoofd is bekleed met Silk Clay. Kralen zijn geregen op chenille om de armen en benen meer substantie te geven.
 4. Inspiration: v13025 Een engel gemaakt van een terracotta bel met foam clay

  Een terracotta bel is gebruikt voor het lijf en gedecoreerd met Foam Clay. De vleugels zijn geknipt uit reflecterend plastic en op de rug van de engel bevestigd. Het hoofd is gemaakt van een katoenbal en het haar van katoengaren.

 5. Inspiration: v14471 Een vlinder uitgestoken uit Silk Clay
  Deze vlinder is uitgestoken met een Silk Clay uitsteekvorm. Daarna zijn details aangebracht met Silk Clay.

Producten 73-108 van 267

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company