Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

Producten 1-36 van 232

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v11131 Engelen in ballen en kabouters

  Kabouters en engelen in plastic ballen. Decoreer met Foam Clay. Schilder ballen van styropor voor de hoofden en een kegel voor de muts. Geef de engelen wollig haar en vleugels. Lijm een houten knoop aan de onderkant om het figuur te laten staan.

 2. Inspiration: v12889 Kleine dieren van chenille draad en Silk Clay

  Van chenilledraad zijn lijven gemaakt met ogen, snavels en neuzen enz van Silk Clay. De dieren zijn daarna bevestigd op een staander gemaakt van foam plaat.

 3. Inspiration: v13015 Stenen en Silk Clay

  Ronde stenen van verschillende soorten zijn gedecoreerd met glas en porselein markers. De kalkstenen stenen zijn aan elkaar bevestigd met Silk Clay, terwijl de harde stenen (behalve vuursteen) zijn gelijmd met montagekit.

 4. Inspiration: v13287 Lichtgevende spoken van Silk Clay

  Deze geesten zijn gemaakt van witte en zwarte Silk Clay. De Silk Clay is aangebracht op een ovale vorm van styropor. De spoken worden vervolgens bevestigd op een zwart geverfde stok met een voet. Daarna worden de spoken geverfd met lichtgevende verf.

Producten 1-36 van 232

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company