Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

Producten 1-36 van 38

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Decoratieve taarten gemaakt van dozen
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v16178
  Decoratieve taarten gemaakt van dozen
  Make your very own decorative cakes from round papier-mâché boxes. Paint them with craft paint and decorate further with icing sugar, candles and berries from Foam Clay and Silk Clay. Make many different cakes, f.ex. tiered cakes or cupcakes, perfect for the children's play kitchen.
 2. Een pompom engel met Silk Clay en chenille
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v14335
  Een pompom engel met Silk Clay en chenille
  De lijven van deze engelen zijn gemaakt van pompoms. Armen en benen zijn gemaakt van acryl garen en chenille. Handen en voeten zijn geboetseerd van Silk Clay. Voor het hoofd is een kleine styropor bal gebruikt, bekleed met Silk Clay. De vleugels en halo zijn gemaakt van chenille.
 3. Sculptuur gemaakt van een ballon bekleed met gipsgaas
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v13878
  Sculptuur gemaakt van een ballon bekleed met gipsgaas
  De existentiële en ruimtelijke intelligentie van kinderen wordt versterkt door dit creatieve project door geschiedenis en kunst te combineren. Bij het leren over Paaseiland en de grote beelden van vulkanisch gesteente ervaren kinderen verschillen in kunst, cultuur en de mensen (levensecht). De kinderen moeten dan proberen om hun eigen beeld / sculptuur (op een kleinere schaal) te maken van gipsverband. Ruimtelijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd door modellen uit gipsverband te maken (beeldsgewijs).
 4. Stenen en Silk Clay
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v13015
  Stenen en Silk Clay

  Ronde stenen van verschillende soorten zijn gedecoreerd met glas en porselein markers. De kalkstenen stenen zijn aan elkaar bevestigd met Silk Clay, terwijl de harde stenen (behalve vuursteen) zijn gelijmd met montagekit.

Producten 1-36 van 38

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company