Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 25% korting op onze grote selectie acrylmarkers, geselecteerde gekleurde boetseerklei en verf van kunstenaarskwaliteit.

Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

Producten 1-36 van 123

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16177 Silk Clay snoepjes voor de speelkeuken
  Boetseer leuke lolly's, snoepjes en marshmallows van Silk Clay.
 2. Inspiration: v12107 Hangende decoraties van Silk Clay

  Deze decoraties zijn gemaakt van uitgerolde Silk Clay uitgestoken met uitsteekvormen. De randen zijn gedecoreerd met 3D liner en het zilverdraad voor het ophangen is met een naald door de Silk Clay geprikt.

 3. Inspiration: v14892 Pom-pom Schaap
  Maak het lichaam van de schaap van pom-poms met behulp van de pom-pom maker en garen. Gebruik chenille voor de poten. De kop is geboetseerd van Silk Clay en op het lijf gelijmd. .
 4. Inspiration: v12890 Amusante creaties van Silk Clay
  De ruimtelijke en intuïtieve intelligentie van kinderen wordt verbeterd door dit creatieve project. Ruimtelijke intelligentie van kinderen (beeldsgewijs) wordt verbeterd bij het modelleren van grappige Silk Clay-figuren. Bovendien wordt de waarneming door kinderen van de werkelijkheid verfijnd wanneer ze worden aangemoedigd om hun verbeeldingskracht, het plezier, de vervormde en de gekke aspecten te volgen - en het verbetert ook hun intuïtie (intuïtief).

Producten 1-36 van 123

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company