Black Week: Bespaar tot 80%* op een grote selectie knutselartikelen - ALLEEN zolang de voorraad strekt. Alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Vind hier de aanbiedingen.

Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

Producten 1-36 van 226

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15256 Zeemeermin en koraalrif van Foam Clay en Silk Clay
  Deze zeemeermin en koraalrif zijn geboetseerd uit Foam Clay en Silk Clay rond twee helften van een styropor bal.
 2. Inspiration: v11874 Kerstelfen in de pot

  Feestelijke kerstelfen in bloempotjes geverfd met A-Color matt. De krinkelmutsen zijn gemaakt van chenilledraad en de grappige ogen maken deze kerstelf af. Neuzen zijn gemaakt van Silk Clay. Vader elf en moeder elf hebben mutsen van vilt en de ogen en de neus zijn gemaakt van Silk Clay. Het haar is gekaarde wol met leer dat gemakkelijk te knippen en te lijmen is.

 3. Inspiration: v14180 Kaarshouders en hangende decoraties van gegoten beton
  Deze kaarshouders en hangende decoraties zijn gemaakt van hobbybeton die gegoten zijn in papier-maché mallen. Hier hebben we gebruik gemaakt van dozen en deksels van papier-maché.
 4. Inspiration: v12453 Foam Clay op een ingelijst canvaspaneel

  Een ingelijst canvas paneel is gedecoreerd met Foam Clay dat gemakkelijk hecht aan poreuze oppervlakken. Strasstenen zijn in de klei gedrukt.

Producten 1-36 van 226

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company