Black Week: Bespaar tot 80%* op een grote selectie knutselartikelen - ALLEEN zolang de voorraad strekt. Alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Vind hier de aanbiedingen.

Creatieve ideën voor kinderen

Laat kinderen hun creatieve vaardigheden gebruiken met spannende ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Op deze pagina treft u veel kindvriendelijke inspiraties met instructie aan.

Producten 1-36 van 47

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15724 Kerstfiguren van kartonnen kokers met versieringen
  Maak een kerstman, een sneeuwpop, een kabouter en een rendier van kartonnen kokers die zijn versierd met verschillende creatieve materialen zoals bijvoorbeeld Plus Color acrylverf, Sticky Base, wiebelogen, chenille, pom-poms etc.
  Geen voorraad meer
 2. Inspiration: v14334 Pompom kabouter met Silk Clay, chenille en kralen
  Het lijf en de armen en benen van deze kabouter zijn gemaakt van acrylgaren en chenille. De handen en voeten zijn geboetseerd van Silk Clay. Ook de kleine styropor bal voor het hoofd is bekleed met Silk Clay. Kralen zijn geregen op chenille om de armen en benen meer substantie te geven.
 3. Inspiration: v14015 Pom-Poms in diverse maten gemaakt met een Pom-Pom Maker

  Elke van deze stevige, ronde pom-poms is gemaakt van garen met een Pom-Pom maker. De Pom-Pom maker wordt geleverd met sjablonen voor pom-poms in vier maten.

 4. Inspiration: v14081 Genaaldvilte Schapen

  Deze schapen zijn gemaakt van bruin geverfde styropor UFOs in verschillende maten. Wol is door naaldvilten op het lijf bevestigd. De poten zijn gemaakt van ingekorte bloemstokken.

  Geen voorraad meer

Producten 1-36 van 47

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company