Knip- en plaksjablonen

Dieren en natuur sjablonen voor ideeën

36 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16169 Spring rosettes for hanging
  Make spring rosettes for hanging from card and paper. Tie the rosettes in the middle with a piece of cord and assemble them with double-sided power tape. Print the template and cut out the adorable designs from card. Assemble all the different decorative parts with Multi Glue and then attach the finished design onto the rosettes.
 2. Inspiration: v14998 Gevlochten hart met pooldieren
  Print het sjabloon uit en neem over op glanzend papier en glitter papier. Bevestig de stickers voor ogen, neus en wangen om de dieren een schattig gezicht te geven. Vlecht de mandjes op dezelfde manier als harten.
 3. Inspiration: v14279 Verticale paashaas vlaggen van karton
  Verticale vlaggen die gemaakt zijn van een aantal materialen uit ons grote Paaspakket. Deze paashazen van karton met patroon zijn uitgeknipt met gebruik van een sjabloon uit het pakket en vastgelijmd aan een koord in paren. Het koord is ook onderdeel van het pakket.
 4. Inspiration: v13421 Paasdecoraties van karton

  Deze decoraties voor Pasen - paaseieren en verschillende dieren - zijn geknipt uit Colortime karton met behulp van hetzelfde sjabloon. Gebruik een lijmstift om de verschillende onderdelen aan elkaar te lijmen. Een stuk koord is gebruikt om de paasfiguren op te hangen.

36 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company