Creatieve ideën voor kinderen

DIY kerstcadeaus van kinderen

De beste cadeaus zijn zelfgemaakte cadeaus. Als je kind een geschenk aan een familielid geeft, kan het een leuke en leerzame ervaring zijn voor het kind om het cadeau te maken. Waarom niet tijd besteden aan het helpen van elkaar om persoonlijke cadeaus te maken? Om u op weg te helpen, hebben we ideeën verzameld voor zelfgemaakte kerstcadeaus.

DIY kerstcadeaus van kinderen
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 4-7 werkdagen
Levertijd is 4-7 werkdagen

Producten 1-36 van 223

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v13668 Foto's van kinderen op bloemen van Silk Clay

  De bloemkroon is gemaakt van van Silk Clay. Een foto van een kind is in het midden bevestigd. De steel en bladeren zijn gemaakt van groene Silk Clay rond een bloemstok en vervolgens in een bloempot geplaatst bekleed met bruine Silk Clay voor de potaarde.

 2. Inspiration: v13666 Houten lijst met glas mozaïek

  De houten lijsten zijn geverfd met zwarte Plus Color acrylverf. Vervolgens is het mozaïek gelegd met glasmozaïek en opgevuld met zwarte voeg.

 3. Inspiration: v15539 3D afbeeldingen met String Art
  Deze afbeeldingen zijn gemaakt door garen rond spelden te wikkelen die op een stuk dik Foam zijn gestoken. Extra leuk wordt het String Art kunstwerk door er Nabbi strijkkralen en andere decoraties in te verwerken.
 4. Inspiration: v16204 Charming candlesticks with mini figures
  Sitting inside by candlelight is ever so cosy when it's dark and cold outside! With this idea, children can decorate a lovely candlestick and make small figures using their imagination. Find inspiration here or use your imagination to make your very own figures ...

Producten 1-36 van 223

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company