Creatieve ideën voor kinderen

Creatieve vakanties met kinderen

De vakantie kan soms lang aanvoelen voor sommigen. Als afleiding stellen we creativiteit voor en hebben we een aantal ideeën en activiteiten verzameld. De ideeën zijn redelijk makkelijk en de materialen nemen slechts weinig ruimte in beslag in de koffer.

29 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16127 Speel knutselbingo met het hele gezin
  Speel met het hele gezin door het bingobord vol te krijgen en vervolgens je eigen figuur te maken. Druk een knutselbingobord af voor elk van de deelnemers en kies iemand die de nummers roept. Zorg ervoor dat je toiletrollen en andere kartonnen kokers klaar hebt liggen voor het spel, zodat je leuke en creatieve figuren kunt maken met kleurrijke knutselmaterialen.
 2. Inspiration: v14841 Voorbedrukt textiel met Eenhoorns
  Deze met eenhoorns voorbedrukte boodschappentas, rugzak en etui zijn gedecoreerd met textielstiften en transparante textile color glitter verf. Pailletten zijn, na het fixeren van de kleuren met een strijkijzer, op het textiel genaaid.
 3. Inspiration: v14447 Een dinosaurus skelet bedekt met Silk Clay
  Deze houten dinosaurus skeletten die zelf in elkaar te zetten zijn, zijn bedekt met Silk Clay. Plastic ogen met draad zijn daarna op het hoofd gedrukt.
 4. Inspiration: v10424 Pailletten

  De vis is uit paillettenfolie geknipt, gedecoreerd met pailletten mix en 3D liner. De 3D liner werkt ook als lijm bij het aanbrengen van de pailletten.

29 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company