Creatieve ideën voor kinderen

Creatieve vakanties met kinderen

De vakantie kan soms lang aanvoelen voor sommigen. Als afleiding stellen we creativiteit voor en hebben we een aantal ideeën en activiteiten verzameld. De ideeën zijn redelijk makkelijk en de materialen nemen slechts weinig ruimte in beslag in de koffer.

Producten 1-36 van 54

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16127 Speel knutselbingo met het hele gezin
  Speel met het hele gezin door het bingobord vol te krijgen en vervolgens je eigen figuur te maken. Druk een knutselbingobord af voor elk van de deelnemers en kies iemand die de nummers roept. Zorg ervoor dat je toiletrollen en andere kartonnen kokers klaar hebt liggen voor het spel, zodat je leuke en creatieve figuren kunt maken met kleurrijke knutselmaterialen.
 2. Inspiration: v15264 Ruimteschip van styropor en een halve transparante deco bal
  Dit ruimteschip is gemaakt van een styropor ufo, bekleed met Foam Clay. De helft van een transparante deco bal is gebruikt voor de cockpit. Een alien en de andere decoraties zijn gevormd van Pearl Clay.
 3. Inspiration: v14881 Foam Clay Feeën met een hart van styropor
  De lijven van deze feeën zijn gemaakt van een styropor hart, bedekt met Foam Clay. De hoofden, voeten en handen zijn geboetseerd uit Silk Clay. Voor de armen is chenille gebruikt.
 4. Inspiration: v14477 3D portret van Silk Clay op onderzetter
  Een onderzetter is aan beide kanten geverfd met Plus Color acrylverf. Na het drogen zijn hoofd, handen en voeten direct op de onderzetter geboetseerd. De handen/voeten zijn zo aangebracht dat de onderzetter kan blijven staan. Een naam is op het portret geschreven met een Uni Posca marker.

Producten 1-36 van 54

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company