Creatieve ideën voor kinderen

Creatieve vakanties met kinderen

De vakantie kan soms lang aanvoelen voor sommigen. Als afleiding stellen we creativiteit voor en hebben we een aantal ideeën en activiteiten verzameld. De ideeën zijn redelijk makkelijk en de materialen nemen slechts weinig ruimte in beslag in de koffer.

Producten 1-36 van 82

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16127 Speel knutselbingo met het hele gezin
  Speel met het hele gezin door het bingobord vol te krijgen en vervolgens je eigen figuur te maken. Druk een knutselbingobord af voor elk van de deelnemers en kies iemand die de nummers roept. Zorg ervoor dat je toiletrollen en andere kartonnen kokers klaar hebt liggen voor het spel, zodat je leuke en creatieve figuren kunt maken met kleurrijke knutselmaterialen.
 2. Inspiration: v15142 Een spook aan je schooltas
  Maak een hanger voor aan je schooltas met een sleutelhanger en een kleine spook. Dit spookje is geknipt uit reflecterend folie gestreken op hobbyvilt.
 3. Inspiration: v14976 Papier-maché dieren met grafische designs
  Deze papier-maché dieren zijn geverfd met witte Plus Color Acrylverf. Daarna zijn grafische designs getekend met Plus Color acrylstiften.
 4. Inspiration: v14843 Een haarband met een eenhoorn
  De hoorn, oren en de bloemen zijn geknipt uit vilt, met behulp van het bij dit idee aangehechte sjabloon. De delen zijn bevestigd op de haarband en gedecoreerd met strasstenen.

Producten 1-36 van 82

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company