Black Week: Bespaar tot 80%* op een grote selectie knutselartikelen - ALLEEN zolang de voorraad strekt. Alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Vind hier de aanbiedingen.
Creatieve ideën voor kinderen

Creatieve vakanties met kinderen

De vakantie kan soms lang aanvoelen voor sommigen. Als afleiding stellen we creativiteit voor en hebben we een aantal ideeën en activiteiten verzameld. De ideeën zijn redelijk makkelijk en de materialen nemen slechts weinig ruimte in beslag in de koffer.

20 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v16127 Speel knutselbingo met het hele gezin
    Speel met het hele gezin door het bingobord vol te krijgen en vervolgens je eigen figuur te maken. Druk een knutselbingobord af voor elk van de deelnemers en kies iemand die de nummers roept. Zorg ervoor dat je toiletrollen en andere kartonnen kokers klaar hebt liggen voor het spel, zodat je leuke en creatieve figuren kunt maken met kleurrijke knutselmaterialen.
  2. Inspiration: v14755 Magnetische figuren van chenille met Silk Clay en Foam Clay
    Deze magneten zijn gedecoreerd met poppen gemaakt van chenille en een styropor bal voor het hoofd. Alles is bedekt met Silk Clay en Foam Clay. .
  3. Inspiration: v10424 Pailletten

    De vis is uit paillettenfolie geknipt, gedecoreerd met pailletten mix en 3D liner. De 3D liner werkt ook als lijm bij het aanbrengen van de pailletten.

20 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company