Creatieve ideën voor kinderen

Creatieve vakanties met kinderen

De vakantie kan soms lang aanvoelen voor sommigen. Als afleiding stellen we creativiteit voor en hebben we een aantal ideeën en activiteiten verzameld. De ideeën zijn redelijk makkelijk en de materialen nemen slechts weinig ruimte in beslag in de koffer.

Producten 1-36 van 209

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16127 Speel knutselbingo met het hele gezin
  Speel met het hele gezin door het bingobord vol te krijgen en vervolgens je eigen figuur te maken. Druk een knutselbingobord af voor elk van de deelnemers en kies iemand die de nummers roept. Zorg ervoor dat je toiletrollen en andere kartonnen kokers klaar hebt liggen voor het spel, zodat je leuke en creatieve figuren kunt maken met kleurrijke knutselmaterialen.
 2. Inspiration: v15698 Dieren en insecten gemaakt van takken, wol en Sticky Base
  Maak dieren van takjes die je buiten hebt gevonden. Decoreer de takken met wol en aquarelpapier en bevestig alles met Sticky Base.
 3. Inspiration: v15142 Een spook aan je schooltas
  Maak een hanger voor aan je schooltas met een sleutelhanger en een kleine spook. Dit spookje is geknipt uit reflecterend folie gestreken op hobbyvilt.
 4. Inspiration: v15258 Zeepaardje van styropor met Foam Clay
  Dit zeepaardje is gemaakt van een styropor bal bedekt met Foam Clay. Gebruik een ophangoog om het zeepaardje voor het ophangen.

Producten 1-36 van 209

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company