Creatieve ideën voor kinderen

Activiteiten voor kinderen met papier

Creatieve activiteiten met papier en karton scoren altijd bij de kinderen. De ideeën op deze pagina bieden ook sjablonen en instructies zodat iedereen kan meedoen.

Producten 37-72 van 221

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15462 Een tas en placemat versierd met vlechtstroken
  Vlecht de papierstroken in verschillende kleuren en breedtes in een kartonnen lijst met voorgesneden groeven. Breng details aan met stiften.
 2. Inspiration: v11656 Sleutelkoord

  Een sleutelkoord gevlochten van bedrukt papier met stijlvolle patronen. Bevestig verpakkingstape aan het papier, vouw vervolgens en vlecht.

 3. Inspiration: v13284 Pompoen lantaarn gemaakt van een rijstpapier lamp

  Een lamp van rijstpapier is beplakt met oranje, geel en rood tissuepapier. Het papier is geplakt met decoupage lijmlak. Knip de gezichtsdelen van zwart kraft karton en bevestig deze op de lamp - en een stuk katoenkoord aan de bovenkant om de lamp op te hangen.

 4. Inspiration: v13406 Knikkende engel met kegeljurk

  Deze engel heeft een jurk gemaakt van een kegel beschilderd met A-Color acrylverf en gedecoreerd met gescheurde stukken glacé papier. De vleugels zijn gemaakt van uitgestanste voeten. Het hoofd is gemaakt van een UFO van styropor die bevestigd is aan het einde van een houten bloemstok die door de kegel gestoken is. Een houten kraal is bevestigd aan het andere einde van de bloemstok als tegengewicht, waardoor de engel kan knikken.

Producten 37-72 van 221

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company