Cyber Monday: Bespaar 30%* op ALLE ITEMS - alleen vandaag! Gebruik de kortingscode: CYBER30 bij het afrekenen. *Geldt alleen voor particuliere klanten. Zie aanvullende voorwaarden op de voorpagina.
Creatieve ideën voor kinderen

Activiteiten voor kinderen met papier

Creatieve activiteiten met papier en karton scoren altijd bij de kinderen. De ideeën op deze pagina bieden ook sjablonen en instructies zodat iedereen kan meedoen.

Producten 37-59 van 59

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v13233 Karton mozaïek op een onderzetter met glasplaat

    Bevestig stukjes karton mozaïek in verschillende kleuren en vormen op een stuk ColorBar karton met een lijmstift. Plaats de collage in de houtenlijst van de onderzetter en bevestig de glasplaat er bovenop met behulp van een lijmpistool.

  2. Inspiration: v12414 Roos van crepe papier

    Knip een stuk crepe papier van ongeveer 10 x 30 cm en vouw deze in de lengte en vorm een roos. Als hart van de roos kan een stuk chenilledraad bedekt met crepe papier dienen, op zijn plaats gelijmd met een lijmpistool of tape.

  3. Inspiration: v14067 Een geverfde en versierde dinosaurus en Pterodactylus van karton
    Deze 2 prehistorische dieren zijn uitgestanst uit karton en gedecoreerd met Colortime stiften en vastgelijmd decoupage papier. Gemodelleerde ogen van Clay zijn op de dieren gedrukt.

Producten 37-59 van 59

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company