Creatieve ideën voor kinderen

Activiteiten voor kinderen met papier

Creatieve activiteiten met papier en karton scoren altijd bij de kinderen. De ideeën op deze pagina bieden ook sjablonen en instructies zodat iedereen kan meedoen.

Producten 1-36 van 38

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v12028 Kegels met decoupage

  Kegels in de voorgestanste serie zijn gedecoreerd met tissue- en decoupagepapier, gelijmd met A-color Allround medium lijmlak en A-Color Glitter. Hengsels zijn gemaakt van chenilledraad en facette glaskralen zijn aan het einde bevestigd.

 2. Inspiration: v10962 Uilen
 3. Inspiration: v12437 Waxinelichtje in bloemvorm met decoupage

  Knip vormen uit goud papier en scheur strozijdepapier in stroken en lijm deze met découpage lijmlak voor glas op de waxinelichthouder. A-Color Glass verf is op het glas gedept waar het papier niet dekkend is. Alles is aangebracht aan de onderkant van het glas.

 4. Inspiration: v12029 Kegels met cake servetten

  De voorgestanste kegels zijn geverfd met A-Color matt. Cake servetten zijn gelijmd met A-color Allround medium lijmlak. Eventueel kan A-color glitter erop geschilderd worden voor het extra effect.

 5. Inspiration: v13871 Een paashaas gemaakt van een styropor kegellijf

  Deze paashazen zijn gemaakt van syropor kegels en gedecoreerd met de decoupage techniek. De oren zijn gemaakt van Eva Foam Vellen. De ogen, neus en staart zijn gemaakt van Silk Clay. De strik is bevestigd met lijm.

Producten 1-36 van 38

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company