Cadeaus inpakken

Cadeaudoosjes


Producten 1-36 van 38

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15914 An explosion box decorated for Valentine's Day
  Decorate this red explosion box for Valentine's Day. Decorate the pockets and the card inserts with lace patterned card, glitter hearts and rub-on stickers. You may put a small present or a piece of chocolate in the gift box in the middle of the explosion box.
 2. Inspiration: v15299 DIY Explosion Box voor Huwelijk
  Maak je eigen explosiebox als decoratie voor een bruiloft. Deze exploderende doos bevat verrassingen die worden onthuld wanneer ze worden geopend. Het kan worden gebruikt voor een menukaart, een klein cadeau, een gedicht, een bericht, een plaatskaart met een lied enz. Het is gesneden uit karton en is gevuld met decoraties gemaakt van kartonnen kant, glitter designpapier etc.
 3. Inspiration: v14906 Kerstcadeaus met creatieve details
  Deze geschenken zijn verpakt in Vivi Gade Design papier met notenkraker. Een strik is gemaakt met Susifixlint. Voor extra decoraties zijn een manilla label en een papieren roset bevestigd.
 4. Inspiration: v13264 Vouwdozen met Vivi Gade Design decoraties

  Deze vouwdozen zijn gedecoreerd met een decoratieve band gemaakt van muzieknoten papier. De dozen zijn daarna gedecoreerd met de volgende Vivi Gade Design decoraties (de Skagen serie): stickers, labels en natuurlijk hennep.

Producten 1-36 van 38

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company