In echte eieren, gegoten beton eieren

In echte eieren, gegoten beton eieren

Inspiratie: 14366

Van: € 2,96

Tot: € 386,84

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,96

Tot: € 386,84

Deze eieren zijn gegoten van betonmix in een mal gemaakt van een echt ei en in gietvorm voor kaarsen maken. De beton eieren zijn gedecoreerd met parelhoen veren en natuurlijk hennep.
Hoe werkt het
Guide step 1
Step 1.
Gieten in een echt ei: Maak een klein gat in een uiteinde van het ei met een theelepel. Prik een gat in het ei met een spits voorwerp. Dit is de gemakkelijkste manier om het ei leeg te maken.
Guide step 2
Step 2.
Leeg het ei.
Guide step 3
Step 3.
Giet gewone kookolie in het ei en verdeel dit over de wanden door het ei licht te schudden. Giet overtollig kookolie eruit. NB: De olie maakt het gemakkelijker om het gegoten ei uit de vorm te krijgen.
Guide step 4
Step 4.
Meng 6 delen hobbybetonpoeder met 1 deel water. Doe het betonmengsel in een spuitzak (wegwerp) en vul het ei. Laat ongeveer 24 uur uitharden. TIP! Maak een spuitzak van een gewone diepvrieszak door een gat in een onderhoek te maken.
Guide step 5
Step 5.
Kaarsen gietvorm: Smeer de gietvorm in met gewone kookolie en giet het betonmengsel in de gietvorm. Laat ongeveer 24 uur uitharden.
Guide step 6
Step 6.
Mallen verwijderen. Pel de eierschaal van het beton ei. Gebruik eventueel een mes om schaalresten te verwijderen. Scheid de tweedelige kaarsen gietvorm en wrik voorzichtig het gegoten ei eruit.
Guide step 7
Step 7.
Decoreer de gegoten eieren naar uw eigen smaak; Bijvoorbeeld met parelhoen veren en een stuk natuurlijk hennepkoord.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW