Hand gemaakt van gipsgaas

Hand gemaakt van gipsgaas

Inspiratie: 13290

Van: € 3,27

Tot: € 345,76

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 3,27

Tot: € 345,76

Deze handen zijn gemaakt van gipsgaas, dat om handen gewikkeld is. De handen zijn eerst ingesmeerd met vaseline. Als de gipsgaas handen droog zijn, kunnen deze geverfd worden met Plus Color acrylverf. Knip nagels van paillettenfolie en lijm deze op elke vinger van de hand.

Guide step 1
1.
Je hebt ongeveer 2 rollen gipsgaas nodig voor één volwassen hand. Knip het gaas in stukken van 10 cm.
Guide step 2
2.
Je hebt een bakje water nodig en vaseline. Het water is om de stukken gipsgaas nat te maken. De vaseline is erg belangrijk! Smeer je hand dik in met vaseline. Dan plakt het gipsgaas namelijk niet vast aan je huid en kun je de hand van gipsgaas gemakkelijk verwijderen van je hand.
Guide step 3
3.
Maak een stuk gipsgaas nat en plaats het op je met vaseline ingesmeerde hand. Niet te strak en niet over je pols, want je moet de hand van gaas nog wel kunnen verwijderen!
Guide step 4
4.
Breng ongeveer drie of vier lagen gipsgaas aan en laat het geheel ongeveer 10 minuten drogen. Trek dan voorzichtig de gipshand van je hand en laat de gipshand ongeveer 24 uur drogen.
Guide step 5
5.
Verf de hand met Plus Color verf (huidskleur) en laat het drogen.
Guide step 6
6.
Knip de nagels uit pailletten folie en bevestig de nagels met een lijmpistool op de gipshand.
Guide step 7
7.
Wil je een arm vastmaken aan de hand, dan kun je dit doen door een langwerpige ballon in de hand te steken en gipsgaas om de ballon te leggen, op dezelfde manier als je hebt gedaan om de hand te maken. Je hoeft de ballon niet in te smeren met vaseline.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW