Een gedecoreerde Bloempotten Set voor Pasen

Een gedecoreerde Bloempotten Set voor Pasen

Inspiratie: 14357

Van: € 2,84

Tot: € 449,27

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,84

Tot: € 449,27

Deze houten bloempotten set is geplant naar uw eigen smaak en daarna gedecoreerd. Een geverfde houten letter is vastgelijmd aan de voorkant van elke bloempot. Andere decoraties zijn een gegoten beton ei, een geverfde vogel en parelhoen veren.
Guide step 1
Step 1.
Verf een of meer van de rand(en) van de houten vogel naar uw eigen smaak.
Guide step 2
Step 2.
Gieten in een echt ei: Maak een klein gat in een uiteinde van het ei met een theelepel. Prik een gat in het eigeel met een spit of iets wat daarop lijkt. Dit is de makkelijkste manier om het ei leeg te maken.
Guide step 3
Step 3.
Leeg het eiwit en het eigeel.
Guide step 4
Step 4.
Giet gewone kookolie in het ei en verdeel dit om het ei licht te schudden. Giet nu de kookolie eruit. NB: De olie maakt het gemakkelijker om de gegoten ei te verwijderen als het gieten klaar is.
Guide step 5
Step 5.
Meng 6 delen hobbybetonpoeder met 1 deel water. Doe het betonmengsel in een spuitzak (wegwerp) en vul het ei. Laat het uitharden voor ongeveer 24 uur. EEN TIP! U kunt een spuitzak maken van een gewone diepvrieszak door een gat in de hoek te maken.
Guide step 6
Step 6.
Gieten in een ei-gevormde kaarsen gietvorm: Bedek de gietvorm met gewone kookolie (zoals hiervoor) en giet het betonmengsel in de gietvorm. Laat het uitharden voor ongeveer 24 uur.
Guide step 7
Step 7.
Verwijderen van beide mal types: Pel de eierschaal van het betonnen ei. U kunt een mes nodig hebben. Scheid de tweedelige kaarsen gietvorm en wrik voorzichtig de gegoten ei eruit.
Guide step 8
Step 8.
Decoreer de gegoten eieren naar uw eigen smaak; Hier te zien met vastgelijmde parelhoen veren en een natuurlijke hennep band.
Guide step 9
Step 9.
Verf de voorkant en de randen van elke houten letter met Plus Color hobbyverf. Laat het drogen.
Guide step 10
Step 10.
Lijm een letter aan elke bloempot in de driedelige set. Gebruik Clear Multi Glue gel en laat het drogen.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW