Paarse bloem geverfd met aquarelverf en opgehangen met poster hangers

Paarse bloem geverfd met aquarelverf en opgehangen met poster hangers

Inspiration: 15493

Van: € 3,63

Tot: € 28,62

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 3,63

Tot: € 28,62

Verf deze mooie bloemen met aquarelverf op A3 aquarelpapier. De schilderijen zijn opgehangen met poster hangers.
Guide step 1
Step 1.
U kunt beginnen met een test te maken om elke stap te proberen. Hiermee kunt u observeren hoe de kleuren op elkaar reageren en hoeveel water nodig is. Houd er rekening mee dat de kleur lichter wordt tijdens het drogen.
Guide step 2
Step 2.
Gebruik een nr. 18 penseel en begin met het schilderen van een paarse (21 Mauve) cirkel.
Guide step 3
Step 3.
Schilder een kleine lijn vanaf de cirkel waar u de stengel wilt hebben.
Guide step 4
Step 4.
Verander naar een groene kleur (45 Olijfgroen) en ga verder met de lijn op de door u gekozen lengte. De groene verf zal zich enigszins mengen met het paars.
Guide step 5
Step 5.
Voeg een kleine gele stip (03 Briljant Geel) toe binnen de paarse cirkel voordat de paarse verf volledig droogt. De gele waterverf gaat over in de vochtige paarse waterverfverf en heeft een wisselend effect. Hoe vochtiger de verf, hoe meer ze in elkaar overlopen.
Guide step 6
Step 6.
Verwijder het aquarel papier alleen uit het blok als de verf helemaal droog is. Dit helpt om het papier strak te houden. Bij oneffenheden kun je strijken op de achterkant op een lage stand.
Guide step 7
Step 7.
Open de posterhangers. Leg een knoop aan beide uiteinden van het touw en plaats een uiteinde aan weerszijden van de groeven op een van de achterste stukken van de houten posterhanger. Plaats de bovenkant van het aquarelpapier op de houten posterhanger en monteer het voorste stuk van de houten posterhanger met de vleugelmoeren. Herhaal deze procedure met de onderkant.
Guide step 8
Anther variant

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW