Geweven uilen van maxi acrylgaren met details van vilt

Geweven uilen van maxi acrylgaren met details van vilt

Inspiratie: 15301

Van: € 5,20

Tot: € 224,70

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 5,20

Tot: € 224,70

Weef uilen met Fantasia maxi acrylgaren. Maak ogen, snavel en vleugels van vilt. De uilen zijn gemakkelijk te maken op een zelfgemaakt weefraam van karton.
Alles zien
...
Dit idee komt uit:
Creatieve vakanties met kinderen Vilt
Hoe werkt het
Guide step 1
Step 1.
Knip een 14 x 18 cm stuk karton uit een kartonnen doos.Knip groeven aan de boven- en onderkant op 1 cm afstand van elkaar. Wikkel spandraden (dun katoenen touw) rond de groeven, bijvoorbeeld 13 spandraden aan de voor- en achterkant zoals weergegeven in deze afbeelding. Wikkel een extra spandraad rond de eerste en laatste groeven om de draden strak te houden.
Guide step 2
Step 2.
Weef op en neer, over en onder de spandraden met maxi acrylgaren, geregen op een borduurnaald. Knoop de draden vast aan de achterkant, of aan de zijkanten voor het wisselen van kleur.
Guide step 3
Step 3.
Knip na het weven de spandraden los en knoop ze in paren aan elkaar.
Guide step 4
Step 4.
Verzamel al de spandraden aan de bovenkant in een knoop. Verdeel de spandraden aan de onderkant in twee bosjes en knoop vast. Dit zijn de poten van de vogel.
Guide step 5
Step 5.
Knip ogen, snavel en vleugels van vilt en lijm met textiellijm op het weefwerk. Duw een stok door de spandraden aan de onderkant voor de vogel om op te zitten.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW